Hospitals de Sang

Extracte de l'audiovisual que documenta l'estructura i evolució que va experimentar la medicina durant la "Batalla de l'Ebre", on també es detallen les similituds i diferències que tenien els dos bàndols en matèria sanitària. Encarregat per COMEBE per al Centre d'Interpretació a Batea.

Síndrome de Williams

La pèrdua d'uns 20 dels 80.000 gens en un dels cromosomes 7 a la gestació, causa el que denominem Síndrome de Williams. En aquest documental seguim l'evolució de diferents persones amb aquest síndrome i la relació amb la música.

Guinovart

Extracte de l'audiovisual sobre Josep Guinovart on es coneixen els seus inicis com artista, com reflexiona sobre la seva obra, i com s'inspirava per crear cartells. Encarregat pel Museu d'Història de Catalunya per a l'exposició "Cartells d’un Temps". 

Northern Iberians
Audiovisual sobre els Íbers per al Museu Arqueològic de Zagreb i el Museu Arqueològic de Catalunya.

Mujeres silenciadas

Extracte de l'audiovisual sobre la vida de sor Eulàlia Anzizu. Encarregat pel Monestir de Pedralbes per a l'exposició "Mujeres silenciadas. El legado de sor Eulalia Anzizu".

El vi grec
Extracte de l'audiovisual sobre la història del vi per a l'exposició "El vi grec. Des de l'antiguitat a les bodegues catalanes actuals" del Museu Arqueològic de Catalunya.

Una deesa en moviment

Documental antropològic dirigit per Roger Canals i editat per Jordi Orobitg Produccions sobre la creença de la deesa Maria Lionza.

Barcelona ferita oberta
Documental històric dirigit per Mónica Uriel i editat per Jordi Orobitg Produccions sobre els bombardeigos de l'aviació italiana sobre Barcelona a la guerra civil espanyola.

The man who loved books

Coproductor i editor del documental “The man who loved books” dirigit per Roger Canals. Documental sobre la vida i obra de Josep Ramón Llobera.

Fenicis i grecs cap a Occident

Extracte de l'audiovisual per a l'exposició permanent del Museu Arqueològic de Catalunya, on es descriu la colonització Fenícia i Grega del Mediterrani i la Península a partir d'altres colonitzacions a diferents moments de la història. 

Cremar per alliberar l'ànima
Extracte de l'audiovisual per a l'exposició permanent del Museu Arqueològic de Catalunya. Es diferencien diversos estils cinematogràfics, des de l'animació fins el cinema documental.

Diálogos en la meseta con torero al fondo

Coproductor i editor del documental “Diálogos en la meseta con torero al fondo” dirigit per Llorenç Soler. Un “novillero” de Soria, anomenat Rubén Sanz sent la vocació des de petit de ser torero i ho intenta amb totes les seves forces.

Festa de la Patum
Extracte de l'audiovisual per a l'exposició del Museu Etnològic de Barcelona sobre festes tradicionals.

La vida en las trincheras

Extracte de l'audiovisual que documenta la vida al front durant la Guerra Civil a la banda republicana i nacional, on veiem que el conflicte bèlic va ser igual de dur pels soldats de les dues bandes. Encarregat per COMEBE per al Centre d'Interpretació a La Fatarella. 

Viaje de los libros
Edició del documental "El viaje de los Libros" de Llorenç Soler. Recull l'activitat dels anomenats “bibliobuses” que recorren tota la província
de Sòria transportant els llibres i la cultura fins els paratges més
llunyans, allà on la despoblació ha deixat la seva empremta més profunda.

Mali kow
Edició en col·laboració amb la directora de documentals Katherinne De Clippel de diferents audiovisuals sobre Mali per a l'exposició del
mateix nom al Park de la Villete de París i al Museum for African Art de
New York.


Voces de una historia silenciada

Documental realizat per encàrreg del Museu d'Història de la Inmigració de Catalunya. Diferents persones arribades a Catalunya des dels anys 40 fins els 70 exposen les seves vivencies i la dureça de la seva realitat com a inmigrants. 

© 2023 Jordi Orobitg Produccions Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL